Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli ünlü şef Tahir Tekin Öztan, Türk mutfağının inovasyona değil sunuma ihtiyacı olduğunu belirterek, “Lezzetlerimizin özünü korumalı, reçetelerini nesilden nesile aktarmalıyız” dedi.
Related Posts
Gaziantep’te terör operasyonu: 16 gözaltı
Gaziantep’te jandarma ekiplerince PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik operasyonda 16 şahıs yakalandı.
Erzincan Tulum, Köy ve Kolot Peyniri
Erzincan Tulum Peyniri: Lezzet ve Geleneklerin Buluşması Erzincan Tulum Peyniri, Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgesinde ünlü bir peynir çeşididir. Bu peynir,…
Gaziantep FK’nın Beşiktaş planı tutuyor
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahada rakibiyle yaptığı 6…