Gaziantep’e özel yöresel bir lezzet olan Beyran Çorbası tarifi ve malzemeleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Damakları şenlendiren lezzet Beyran’ın acılı ve acısız olarak tüketebilmek mümkün. Peki Beyran Çorbası nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri
Related Posts
Operasyon Gaziantep’e Sıçradı! Sibergöz-23” operasyonlarında 146 şüpheli yakalandı
Adana merkezli Gaziantep dahil 20 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Suçtan Elde Edilen Mal Varlığı Değerlerini…
Kahramanmaraş’ta Deprem! Deprem Uzmanı Görür’den flaş deprem açıklaması!
Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Çardak ve Malatya Fayı arasında meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gaziantep SURİYELİ İŞGALİNDE Mİ! İSMET ÖZCAN’dan SURİYELİLER için ‘TUHAF’ açıklama
Gaziantep’te 41 STK, Sanayi Odası, Ticaret Odası’nın ardından Esnaf Odaları Birliği de, Suriyelilerle ilgili acil önlem alınması konusunda hükümete çağrıda…