Haberciniz.biz’in derlediği içeriğe göre; Çaydanlıkları temizlerken en çok kararma sorunuyla mücadele ederiz. Yanmış veya kararmış çaydanlığı temizlemek eğer doğru yöntemleri kullanmazsak sıkıntı verici olabilir. Demlikte fazla bekleyen çay ve bazen de kullanılan temizlik deterjanları, kararmalara ve lekelenmelere sebebiyet verir. Ateşte unutularak suyunu çeken ve yanan çaydanlık da kararma sebeplerinden biri. Kararma ise çaydanlıkların yapısını bozarak istenmeyen görüntülere ve kokulara sebebiyet verir. Bu durum, demlenen çayın lezzetini etkilediği gibi sağlığınız açısından da zararlı olur. Neyse ki çaydanlıklarınızı parlatmak için evde limon tuzu, sirke, karbonat, yumurta ve patates kabuğu gibi malzemelerle yapabileceğiniz doğal ve pratik yöntemler var.
Related Posts
Yerel seçimler için partilerin pusuladaki yerleri belli oldu!
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin pusludaki yerleri belli oldu. AK Parti 1, MHP 31, CHP ise…
Osmaniye’de horoz dövüştüren aralarında Gaziantep’ten olanlarında olduğu 98 şahıs suçüstü yakalandı
Horoz dövüşü düzenleyerek bahis oynatıldığı, çevre illerden de şahısların katılacağı (Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay) şeklinde gelen ihbar üzerine düzenlenen…
ŞOK… ŞOK… ŞOK… Gaziantep’te Engelsiz Yaşam Merkezinde OTİZMLİ ÇOCUĞA DARP İDDİASI!
Gaziantep’te yaşayan bir anne, otizmli çocuğunun Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait Engelsiz Yaşam Merkezi’nde darp edildiğini iddia ederek sosyal medya üzerinden…