Gaziantep’e özel yöresel bir lezzet olan Beyran Çorbası tarifi ve malzemeleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Damakları şenlendiren lezzet Beyran’ın acılı ve acısız olarak tüketebilmek mümkün. Peki Beyran Çorbası nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri
Related Posts
GAÜN beslenme ve diyetetik bölümü iki yeni laboratuvar ile eğitim öğretime başlıyor
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) beslenme ve diyetetik alanında önemli bir adım daha atarak, Beslenme İlkeleri Laboratuvarı ve Besin Kimyası Laboratuvarı’nı hizmete…
Gaziantep’te Tapu sahipleri DİKKAT! Devlet artık HİSSENİZE İcra Yolu ile HİSSE’nize ortak oLABİLİR?
Gaziantep’te tapu sahibi binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm ayrıntılar…
Gaziantep’te Karagöz, Eskisaray, Tuzhanı ESNAFINA MÜJDE! YOLLAR TRAFİĞE KAPATILMAYACAK!
Gaziantep’te Karagöz, Eskisaray, Tuzhanı ve Belediye Caddelerinde yapılması planlanan yol bakım çalışmaları ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarihler için açıklama…